Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI

Avrupa Komisyonu – HORİZON 2023 Re-Value (İklim Nötr Olma Hedefinde Kıyı Kentlerinde Kentsel Kaliteye Yapılan Yatırımların Yeniden Değerlendirilmesi) Projesi kapsamında “Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI” düzenliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Genç Başarı Eğitim Vakfının işbirliğinde organize edilen inovasyon kamplarının ilki

“Şehrini Yeniden KEŞFET İNOVASYON KAMPI”

kentimizin sorunlarına birlikte çözüm aramak, yaratıcı fikirler üretmek ve yenilikçi projeler geliştirmek isteyen tüm gençleri kampın bir parçası olmaya davet ediyor!
Sürdürülebilir Kentler, İklim-Nötr Uygulamalar, Birlikte Tasarım, Yenilikçi Projeler ve Yaratıcı Fikirlere ilgi duyuyorsan, sen de aramızda katıl!

24 Kasım 2023 tarihinde, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek olan Inovasyon Kampı, tüm üniversitelerin öğrencilerinin katılımına açıktır. Kontenjan sınırı vardır.

Başvuru linkine görseldeki QR koddan, ya da aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: