İYTE Mezunlar Günü 2023

Değerli Mimarlık Fakültesi mezunumuz,

Detayları önceden Mezunlar Ofisi tarafından iletilen 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 15.00-17.00 arasında gerçekleşecek olan İYTE Mezunlar Günü programından önce, saat 13.00-15:00 arasında Mimarlık fakültesinde, fakültemiz mezunlarına özel bir program ile siz değerli mezunlarımızla bir araya gelmek istiyoruz.
Programda Fakülte hocalarımız ve genç İYTE’li adaylarımızın eşliğinde, mimarlık fakültesi amfisinde içecek ikramı olacaktır. Diğer yandan anılarımızı yad etmek adına stüdyoların gezilmesi ve fotoğraf panosu oluşturmak gibi küçük etkinliklerimiz olacaktır. Pano için sizlerden fakülte yıllarınıza dair bir fotoğrafınızı yanınızda getirmenizi, ya da bizlerle önceden dijital olarak paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca, katılan mezunlarımıza hatıra niyetine küçük sürprizlerimizin olacağını da hatırlatmak isteriz.
Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe katılım durumunuzu aşağıdaki bağlantıdan iletmenizi rica ediyoruz.

Katılım durumu bağlantısı: https://forms.gle/xaZpWX8KxbxXQFk27

Programın yer ve detay bilgisi:
Tarih: 22.10.2023 (Pazar)
Saat: 13.00-15:00
Yer: Mimarlık Fakültesi Açık Amfi

Uzun zaman sonra fakültemiz koridorlarında yeniden sizinle beraber olmayı dört gözle bekliyoruz.

İYTE Mimarlık Fakültesi
Mezunlar Komisyonu