SAH CONNECTS: Akdeniz’de Mimarlık Tarihi ve Pratiğinin Müşterek Tarihçeleri

Panel Düzenleyici ve Yürütücüleri: Kıvanç Kılınç, İYTE; Saygın Salgırlı, UBC

Konuşmacılar: Howayda Al-Harithy, American University of Beirut (AUB); Sheila Crane, University of Virginia; Ziad Jamaleddine, L.E.FT Architects, Columbia GSAPP; Abbey Stockstill, Meadows School of the Arts

8.12.2022 Perşembe (11:00 am–12:30 pm CST // 20:00 IST)

Mimarlık Tarihi alanının en önemli uluslararası kuruluşlarından olan ‘Society of Architectural Historians’ tarafından düzenlenen SAH CONNECTS panel serileri kapsamında, İYTE Mimarlık Bölümünden Doç. Dr. Kıvanç Kılınç ve University of British Columbia Sanat Tarihi, Görsel Sanat ve Kuramları Bölümünden Doç Dr. Saygın Salgırlı “Akdeniz’de Mimarlık Tarihi ve Pratiğinin Müşterek Tarihçeleri” isimli paneli birlikte yürütecekler. Zoom Webinar formatında gerçekleşecek olan ve farklı üniversitelerden alanında uzman 4 konuşmacının yer aldığı etkinlik, 8.12.2022 tarihinde Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak ve önceden kayıt olunarak ücretsiz takip edilebilecek. Detaylı bilgi ve kayıt olmak için: