“Merhaba 2022 Öğrenci Bitirme Projesi Ödülleri”nde Mimarlık Bölümü öğrencilerimize ödüller!

İzmir Serbest Mimarlar Derneği tarafından 2017 yılından bu yana düzenlenen, İzmir kenti mimarlık okulları arasında en iyi bitirme projesini seçmek, yeni genç mimarları teşvik etmek ve özendirici bir ortam oluşturmak amacı ile düzenlenen “Merhaba – Öğrenci Bitirme Projesi Ödülleri’nde bu yıl da Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğrencilerimizden Eylül Oğuzlar (Eş değer Ödül) ve Bilge Kösem (Sergileme) kazanmışlardır.
6 ödülün ikisine sahip olan öğrencilerimizi, stüdyo yürütücüleri Doç.Dr. Ülkü İnceköse, Doç.Dr. Ebru Yılmaz, Ar.Gör. Merve Kılıç ve Ceren Doğan’ı (YÖK Bursiyeri) tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma detayları için lütfen tıklayınız.