Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri 46. Dönem Kazananları Açıklandı

WA Awards 10+5+X 46. Döngü Mimarlık/Öğrenci kategorisinde öğrencilerimiz iki kategoride ödüle layık görüldü.

Daha önceki dönemlerde Onursal Üyelerin ve Kazananların oylarıyla seçilenler:

CITown projesi ile Kemal Berke Okoldan, Oğuzhan Gencer, Cem Bülbül, Esranur Uysal, Kaan Akar, Efe Çağatay Şanlı, Rengin Doğa Yandım ve  Melis Yağcı’dan oluşan takım Prof. Dr. Koray VELİBEYOĞLU, Prof.Dr. İpek AKPINAR AKSUGÜR, Prof.Dr. Şeniz ÇIKIŞ, Doç.Dr. Zeynep AKTÜRE, Doç.Dr. Nicel SAYGIN, Ar.Gör. Yeliz Keskin, Ar.Gör. Tansu Göçmen, Ar.Gör. Damla Erenler, Ar.Gör. Gamze Altındaş ve Ar.Gör. Zeynep Özçam önderliğinde  ve Hydro-Secure projesiyle Fatmanur Koyuncu, Doç. Dr. Ülkü İnceköse, Doç. Dr. Ebru Yılmaz, R.A. Dr. Merve Kılıç ve R.A. Özüm Dülgeroğlu önderliğinde ödüle layık bulundu.

Topluluk üyelerinin oylarıyla demokratik olarak seçilenler:

Green Network projesi ile Hakan Şahin, Nilay Isıkan, Merve Örke, Utku Arslan, Eren Güneş Çakmakcı, Bekir Alp Arslan, Eralp Erkasap ve İlker Akten’den oluşan ekip Prof. Dr. Koray VELİBEYOĞLU, Prof.Dr. İpek AKPINAR AKSUGÜR, Prof.Dr. Şeniz ÇIKIŞ, Doç.Dr. Zeynep AKTÜRE, Doç.Dr. Nicel SAYGIN, Ar.Gör. Yeliz Keskin, Ar.Gör. Tansu Göçmen, Ar.Gör. Damla Erenler, Ar.Gör. Gamze Altındaş ve Ar.Gör. Zeynep Özçam önderliğinde, Forum of Dreams projesi ile Utku Arslan, Doç. Dr. Ülkü İnceköse ve R.A. Dr. Merve Kılıç önderliğinde, The Residence Of The Urban Windows projesi ile Hakan Şahin, Dr. Berk Ekici, Dr. Can Gündüz, Ar.Gör. Tuğçe Baçnak ve Ar.Gör. İsmet Emre Usta önderliğinde, Twizzle Housing projesi ile Nilay Isıkan Dr. Ögr. Üyesi Hasan Burak Çavka ve Yarı-Zamanlı Öğr. Gör. Tolga Kezer önderliğinde ödüle layık bulundu.

Öğrencilerimizi sıkı çalışmalarından dolayı, personelimizi de değerli rehberliklerinden dolayı tebrik ediyoruz.