Mimarhane Öğrenci Projeleri Ödüllü Seçkisi 2021’de Ahmet Can Oflozer ödül kazanmıştır.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mimarhane Öğrenci Projeleri Ödüllü Seçkisi 2021’ yarışmasında mimarlık öğrencimiz Ahmet Can Oflozer’in “Metamorphosis: Ayazini” projesi ödüllendirilmiştir.

Şubat ayında Enstitümüz ve Afyon Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde Prof. Dr. Şeniz Çıkış, Dr. Aslı Arpak, Araş. Gör. Nil Nadire Gelişkan ve Araş. Gör. Yeliz Keskin tarafından kurgulanıp yürütülen AR202 Mimari Tasarım II stüdyosundan öğrencimiz Ahmet Can Oflozer’ın projesi ulusal seçki kapsamında ödül almaya hak kazanan 10 proje arasında yer almıştır.

Öğrencimizi ve stüdyo yürütücülerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.